Voor vragen bel: 0592 - 389 111

Tuinaanleg

Dirk de Leeuw voor tuinaanleg van A tot Z: Goed grondwerk, mooie planten en een schitterend eindresultaat.

Een goed begin is het halve werk. Het begin van de aanleg van een tuin is het grondwerk. Deugdelijk grondwerk begint met de volgende zaken: Het aanleggen van een goed zandbed voor de bestrating zodat deze niet snel verzakt. Het voorbereiden van de plantgrond. Het goed en diep loswerken van de aarde, indien nodig met behulp van een kraan. Het aanbrengen van goede teelaarde en compost kost tijd en geld maar zorgt ervoor dat de planten en bomen later mooi groeien en bloeien.

Plantgoed van hoge kwaliteit en goed materiaal wordt door mij in eigen beheer beoordeeld en ingekocht. In overleg is het ook mogelijk om zelf voor het materiaal en plantgoed te zorgen om dit vervolgens door mij te laten verwerken.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat de prijs van plantmateriaal per periode kan verschillen. Wilt u kosten besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Weet dan dat geduld een schone zaak is. U zult niet direct grote planten zien, maar bespaart wel mooi op de kosten.
Bij een nieuw aangelegde tuin geldt dit ook. Net na oplevering is deze mooi, maar de echte schoonheid ziet u pas na verloop van tijd. Bij bomen en heesters kun je dit proces enigszins bespoedigen door groter maar vaak ook duurder plantmateriaal aan te schaffen.

Uw nieuwbouwperceel omtoveren tot paradijsje of het renoveren van uw bestaande tuin. Daar  komt ontzettend veel bij kijken en soms ziet u even door de bomen het bos niet meer. Dat zijn de momenten waarop ik u kan helpen!

Ik voer alle werkzaamheden zelf uit, van het leggen van sierbestrating/oprit, vijvers, drainage tot en met het oliën van uw tuinhuis. Bij de uitvoering is het natuurlijk mogelijk om mee te werken, dan maken we er samen iets moois van!

Voor bepaalde klussen schakel ik professionele hulp in, bijvoorbeeld voor het grondwerk. Vaak zijn hierbij verschillende typen hydraulische kranen nodig! Ook bij het inschakelen van externe hulp houd ik bij voorkeur zelf de regie.

Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op