Voor vragen bel: 0592 - 389 111

Mijn werkwijze

Goed advies, bewezen kwaliteit en een uitstekende service.

Dirk de Leeuw Tuinaanleg en Onderhoud staat voor:

  • goed advies
  • overleg en samenwerking
  • duidelijke afspraken
  • stiptheid
  • kwaliteit
  • service

Het eerste contact is altijd vrijblijvend. In een ongedwongen sfeer bekijken u en ik samen uw tuin en laat ik hetgeen dat ik zie op me inwerken. U kunt bij mij terecht voor advisering, deelwerkzaamheden, het gehele traject naar nieuwe aanleg of een algehele renovatie waarbij ik alle werkzaamheden uitvoer. Ik ga pas weg als het werk klaar is en als u en ik tevreden zijn.

Voor sommige klussen schakel ik professionele collega’s in, zoals voor grondverzet of risicovol werk aan grote bomen. Ik werk uitsluitend samen met vakkundige bedrijven uit de buurt en hou bij voorkeur zelf de regie.

Advies

Mijn boom of heester wil maar niet groeien en bloeien, wat is de oorzaak? Ik kom de situatie ter plekke goed bekijken, en adviseer u over de mogelijkheden. Na het advies kunt u soms zelf verder aan de slag of u kunt ervoor kiezen dat u het toch liever aan mij overlaat.

Afspraken

Op tijd komen en goed communiceren staan bij mij hoog in het vaandel. Mocht er toch iets tussen een afspraak komen, bijvoorbeeld wanneer ik een file sta, dan laat ik dit altijd tijdig aan u weten. U kunt mij bellen voor het maken van een afspraak of ik neem contact met u op om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor de jaarlijkse voorjaarsbeurt. Indien gewenst kan ik ook dagen voor u reserveren: u hoeft zich dan geen zorgen te maken dat ik op de door u gewenste datums niet meer beschikbaar ben. Ik sta voor mijn afspraken en doe wat ik beloof.

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit is één van de belangrijkste pijlers van mijn bedrijf. Goed plantgoed, mooi materiaal en een perfecte uitvoering. Beplanting koop ik na een grondige beoordeling bij de groothandel of rechtstreeks bij de kweker. Ik wil vakmatig achter mijn afspraken en werkzaamheden staan. Heb ik ergens twijfel over dan laat ik dat niet onbesproken.

Bij de keuze van het materiaal let ik vooral op duurzaamheid, gebruiksgemak en kosten. Het duurste hoeft zeker niet het beste of mooiste te zijn en bestaande tegels kunnen vaak nog prima hergebruikt worden. Op mijn werkzaamheden geef ik vanzelfsprekend garantie.

Service

U kunt bij Dirk de Leeuw Tuinaanleg vertrouwen op prima service. Of het nu gaat om het vervangen van een plant of een spoedklus: U kunt mij altijd bellen, zelfs in het weekend. In geval van spoed kom ik vaak dezelfde dag nog kijken, denk hierbij bijvoorbeeld aan stormschade of wateroverlast. Kan ik dit niet direct zelf oplossen dan raadpleeg ik mijn netwerk en zorg ervoor dat er iemand komt.

Na de aanleg of renovatie neem ik binnen 6 maanden contact met u op om te informeren of alles nog naar wens is en het plantgoed fraai groeit en bloeit.

Verder hou ik een oogje in het zeil of er in uw tuin nog wat moet gebeuren. Signaleer ik iets dan neem ik contact op om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Service en een prettig contact vind ik heel belangrijk. Duurzaam contact zorgt voor een mooie en duurzame tuin.

 

 

Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op